3 причини зошто единствената карактеристика која треба да ја барате кај жените е големо срце

Убавината доаѓа во различни големини и форми, но најубавиот квалитет кај секоја жена е големото срце.

Јајце во јајце

Сигурно сте виделе жолти, бели, точкести јајца, две жолчки во едно јајце... Но сте виделе ли јајце во кое има уште едно бебе-јајце? :)