Интересни факти што ќе направат да се чувствувате стари

Подгответе се за следниве неколку интересни факти што ќе ве изненадат кога ќе прочитате која година се појавиле.

Хороскопските знаци откриваат: Што ќе ви се случува последните 4 месеци од 2017 година?

Иако ви се чини дека не може да се променат многу работи за 4 месеци, предвидувањата на ѕвездите ќе ви го докажат спротивното.

Штотуку наполнивте 19 години? Прочитајте зошто ова ќе биде најтешката година во вашиот живот

Веќе не сте тинејџери кои се безбедно засолнети во родителската закрила.

Зошто денешниот петок 13-ти е понеобичен и поморничав од претходните?

Дури и да не се сметате себеси за суеверна личност, сепак веројатно го чувствувате ефектот на петок 13-ти.

Како изгледа една година без секс?

Еленор Марголис, авторка на Базфид, се обидела да објасни како изгледа да се живее цели 12 месеци без секс. Еве ја анализата, месец по месец.
Датум: 18 мај 2015
, Автор:

Интересна загатка со годините на вашите родители

Оваа интересна загатка ги вклучува вашите години (возраста) и годините на вашите мајка и татко во релација со вашите години на раѓање.
Датум: 20 апр 2014
, Автор:

Дали знаете зошто пролетта оваа година подрани еден ден?

Денес, 20 март, пролетта започнува точно во 17.57.
Датум: 20 мар 2014
, Автор:

Како да имате продуктивна слободна година?

Решивте да си дадете себеси една година одмор пред да продолжите со студиите или работата. Во ред. Еве како тој период да го направите многу корисен и продуктивен.
Датум: 19 сеп 2013
, Автор:

Секој ден од животот на едногодишното бебе Индиго

Откога е родено до неговиот прв роденден, неговиот татко Сем заедно со сопругата, снимале по неколку секунди од секој ден на малото бебенце.

Луѓе фотографирани со сè што поседуваат

Забавен фото-проект за реалноста во која живеат лицата во раните 30-ти години од животот...
Датум: 14 јун 2013
, Автор:

Најубавите хотели за оваа година

Магазинот „Conde Nast Traveler“ ги прогласи најубавите хотели во светот. Тие секоја година прават детална анализа на стотици хотели ширум светот и ги претставуваат најуспешните.
12