Како гледаат луѓето во 16 различни физички состојби?

Дали сте помислиле дека луѓето околу вас можеби ја гледаат реалноста на сосема поинаков начин?
Датум: 06 Sep 2017

Истражувањата покажуваат: Жените почесто гледаат порно филмови од мажите

Овие податоци се сметаат за голем напредок, бидејќи ретко кои жени признаваат дека гледаат порно филмови и воопшто се осмелуваат да разговараат на таа тема.

Како изгледа светот низ очите на различни животни?

Видот на секое суштество на планетата Земја е посебен, а некои можат да го видат дури и она што ние не можеме.

Што ви прави гледањето премногу телевизија?

Стрипче кое ќе ве потсети на реалната вистина за телевизијата, која е добро понекогаш да нѐ затресе и да нѐ извади од фотелјите во кои удобно чекаме да ни помине животот.
Датум: 25 Aug 2014
, Автор:

4 кул трикови за вашите очи

Знаете ли дека сите ние имаме слепа точка? Не ви се верува? Тестирајте ја вистинитоста со помош на следново видео.
Датум: 16 Jun 2014
, Автор:

Технологија за стари луѓе

Овие неколку апликации би можеле многу да им помогнат на оние кои веќе зачекориле во третото доба од животот.

15 причини кои ќе ве убедат да гледате фудбал

Постојат еден куп причини зошто да гледате фудбал, но најдобрите 15 се во овој пост. :)
Датум: 28 Sep 2012
, Автор:

10 причини да гледате ЕУРО 2012

Иако знаете дека нема каде да побегнете од Европското првенство во фудбал, еве ви десет причини кои и без тоа нема да ви дадат да се одлепите од телевизорот.

Поезија: Пронајди се, пронајди ме

Зошто бегаш, зарем не сфаќаш? Гледаш, но не забележуваш. Јас стојам пред тебе, а ти ме бараш. Ме гледаш и се уште ме бараш, а не веруваш дека постојам.
Датум: 09 Apr 2011
, Автор: