10 инспиративни монолози од женски филмски ликови

Листа од најсилните и најневеројатните женски карактери кои ќе ве инспирираат со својот говор и ќе ве потсетат зошто токму тие ја имаат главната улога во овие филмови.

Слатко бебенце облечено како главните ликови од популарните ТВ серии

Двете пријателки го облекувале веселото бебе во облека каква што носат познатите главни ликови во популарните ТВ серии како Хана Хорват од „Девојки“, Френсис Андервуд од „Куќа од карти“, Денерис Таргариен од „Игра на тронови“ и други.
Датум: 10 мар 2014
, Автор: