Корисни изуми кои не сте знаеле дека постојат

Светот е полн со генијалност, само треба да ја пронајдете.

Фотографии што ќе ви докажат дека децата се вистински мали генијалци

Дали сте забележале колку се паметни децата во денешно време?

Генијални улични уметнички дела кои го прават светот позабавно место за живеење

Модерната улична уметност има способност да го претвори секој ѕид, ограда или столб во неверојатно уметничко дело.

7 генијални пронајдоци кои ќе ве остават без зборови

Дали во вашето секојдневие сте се соочиле со ситуација каде што ви бил потребен некој генијален пронајдок за да ви ја олесни работата?

Домашни миленици кои се генијалци за камуфлажа

Погледнете ја оваа урнебесна галерија со животни кои одлично се камуфлирале со помош на предметите или природата околу нив.
Датум: 09 Nov 2014
, Автор:

Генијалните сфаќања за животот на Бертранд Расел

Како еден голем филозоф гледа на битните животни прашања...