Дали денешните мажи се поголеми феминисти од оние во минатото?

Неодамнешни истражувања откриле дека денешните мажи не се толку големи феминисти колку што си мислиме.

Сè уште деца: 20 причини зошто милениумците никогаш нема да пораснат

Сè уште сакаме да останеме подоцна отколку што би требало

Визба стара и гитара

Дали 10-годишниците со ајфони и љубовни маки ќе пораснат во напредни и талентирани млади личности или ќе бидат генерацијата која ќе нè разочара?
Датум: 10 ное 2013
, Автор:

Дискотека за пензионери

Во центарот на Киев, секоја сабота во подземната железница Театрална се собира голема група пензионери, со цел да се видат со нивните стари пријатели и малку да се подружат и забавуваат.

Силни жени и мажи-кукавици

Не сме ние слаби, предрасудите дека жените се припаднички на ПОСЛАБИОТ пол останале од минатото кога жената била третирана како роб на мажот. Жените се хероини, и време е да почнат да се претставуваат како такви, а не како жртви!
Датум: 05 авг 2012
, Автор: