13 илустрации кои покажуваат дека детството некогаш било многу поубаво од сега

Ако погледнете како живеат модерните деца, ќе пронајдете многу разлики во однос на генерациите кои израснале во 90-тите години.

Различни генерации на една фотографија: Семејни портрети кои ќе ве разнежат

Потсетете се дека ништо на светот не е поважно од семејството и дека треба да се грижите за своите најблиски сѐ додека можете.

Зошто новите генерации не знаат да сакаат?

Се чини дека ситуацијата со текот на годините е сè полоша, па се поставува прашањето: Дали младите се тотално неспособно и неспремни да сакаат?

Чекори од „загубената генерација“

И генерациите пред нас се бореле за општествен статус, за место меѓу толпата луѓе, па кој како се изборувал за некоја позиција, оставал свои креации, кои до ден денес и ние ги почитуваме. Музика, уметност, мода...
Датум: 23 Jan 2011
, Автор:

Модерна фамилија (Modern Family)

ТВ серија за модерните семејства во новото време... „Модерна фамилија“ е серија, која ќе ви ги долови современите семејства и семејните односи, преку едно фамилијарно дрво сочинето од 11 членови.