Што зборуваат гасовите за вашиот организам?

Гасовите се непријатна, сепак нормална појава која не може да се избегне, но од неа може да се добијат некои информации поврзани со сопственото здравје.

Напиток кој ќе ви ја реши подуеноста на стомакот

Голем број билки и зачини го олеснуваат варењето, па луѓето кои имаат проблеми со подуеност е препорачливо редовно да ги консумираат.