Овие 3 нешта инстатно ќе ви го подобрат сексуалниот живот!

Овие 3 нешта инстанто ќе ви го подобрат сексуалниот живот!
Датум: 04 Aug 2015

5 научно докажани причини поради кои машките кои се галат се поздрави и посреќни

Она што машките веројатно не го знаат е дека токму мазењето со саканата влијае не само на нивната среќа, туку и на нивното здравје.
Датум: 16 Jan 2015

Слатко пријателство помеѓу Јапонче и француски булдог

Мајката Aya Sakai од Токио ги фотографирала авантурите на нејзиното мало синче и неговиот најдобар пријател, кој по некоја случајност е француски булдог. :)