Цитати на познатите личности за љубовта, врските и сексот

„На жените им треба причина за да имаат секс, а на мажите само место.“ – Били Кристал
Датум: 15 Mar 2013
, Автор:

Филм: За Рим со љубов (To Rome with Love)

Филм за смислата на животот, целите во животот, љубовта, славата…

Најпознатите цитати од Вуди Ален

„Ако сакаш да го насмееш Господ, кажи му ги своите планови.“
Датум: 02 Oct 2012
, Автор: