Заслужувате повеќе од некој кој само го троши вашето време

Времето е важно, но тоа никогаш не го земаме предвид, особено кога станува збор за врските. Зборуваме за тоа дека нема да брзаме, како тоа да е златното правило на состанувањето – непочитување и неискреност едни кон други.

10 причини зошто на модерните мажи им е тешко да се справат со силните жени

Силните жени поминале низ многу во текот на нивниот живот. Тие можат да ја издржат болката, да ги надминат тешкотиите од минатото и да останат независни дури и кога се на работ да изгубат сè.

7 знаци дека се присилувате да го сакате вашето момче

Присилувањето да сакате некого не е секогаш очигледно, а звучи и малку смешно. Но сепак ова се случува премногу често. Можеби мислите дека никогаш нема да ви се случи вам, но верувајте дека можно е и тоа.

12 начини да направите вашата партнерка да се чувствува сакано

Научете како да се однесувате, грижите и како да ја сакате вашата жена. Не дозволувајте да биде предоцна. Грешките кои сте ги правеле до сега нека ви бидат лекции за оваа врска.

5 прашања кои треба да си ги поставите ако постојано ги повторувате истите грешките во љубовта

Од неуспешната врска можете да научите нешто и да најдете подобар партнер, или како повеќето повторно да ги повторите истите грешки.

20 интересни прашања кои можете да му ги поставите на момчето кое ви се допаѓа

Нема подобар начин да запознаете некого од тоа да му поставите неколку прашања...

Зошто на партнерот му е потребно вашето признание, а не вашиот совет?

Врските, дури и оние најдобрите, можат да бидат навистина комплицирани. Ова е особено вистина ако ви недостига признание. Размислете за последниот пат кога сте му кажале на вашиот партнер како се чувствувате.

Како подобро да се поврзувате со луѓето?

Ако сакате да напредувате во вашата кариера или пак, да имате подобри врски со вашите пријатели и семејството, треба да научите како подобро да се поврзувате.

5 предупредувачки знаци на кои треба да внимавате на почетокот на врската

Конечно сретнавте некои кој ги исполнува сите ваши услови, но поради некоја причина се прашувате дали сепак можете да ѝ верувате на таа личност.

Дали се уништувате себеси? Вашиот хороскопски знак може да ви открие колку сте самодеструктивни

Дознајте кои хороскопски знаци се најсклони кон самодеструкција во меѓучовечките односи...

10 причини зошто не можете да го преболите поранешниот партнер

Повеќето луѓе закрепнуваат по крајот на врската, особено ако одлуката за разделба е обострана. Тие учат од нивните грешки, наоѓаат утеха кај семејството и пријателите и по некое време ѝ се посветуваат на друга врска.

Во животот ниту една средба не е случајна

Во овој свет секогаш постои причина зошто сретнувате некои луѓе. Без разлика дали станува збор за благослов или лекција, секој што се појавува во вашиот живот е овде со причина.