Поучна приказна: Во рацете на судбината

Народна јапонска приказна која нè подучува дека ние сме оние кои сами си ја кроиме судбината и дека таа навистина е во наши раце.
Датум: 10 фев 2015

Филм: Воин (Warrior)

Извонредна комбинација на драма и борбени сцени, на физичка и емоционална борба