6 знаци дека сте зависни од нешто

Нема ништо лошо во тоа да се ужива во нешто, но постои тенка линија помеѓу здравото уживање во нешто и зависноста.

6 европски хорор филмови кои можат да ве вознемират

Европската филмска продукција располага со хорор филмови кои можат да бидат многу страшни и вознемирувачки за публиката без да се потпираат на евтините холивудски финти.

Научно потврдено: не легнувајте си на спиење вознемирени

Ова истражување се однесува на каква било негативна емоција, како на пример кавга со партнерот или недоразбирање на работното место кое предизвикало лоши чувства кај вас.

Дали треба да пиеме помалку кафе?

Погледнете кој е одговорот на двајца професори на прашањето: дали треба да пиеме помалку кафе?