Мередит и Дерек од „Вовед во анатомија“ ќе ви ја вратат вербата во вистинската љубов

Во текот на сезоните, овој пар помина низ многу успеси и падови и сите постојано навивавме за нив

Цитати од ТВ серијата „Вовед во анатомија“ во кои ќе се пронајдат сите најдобри пријателки

Во чест на ретките пријателства, прочитајте ги следниве цитати од ТВ серијата „Вовед во анатомија“ и пратете ѝ ги на вашата најдобра другарка...

Инспиративни цитати од ТВ серијата „Вовед во анатомија“

Мередит Греј: „Повеќе текила. Повеќе љубов. Повеќе од сè. Повеќе е подобро.“