Овие нови гаќички можат целосно да ја исфрлат употребата на влошки и тампони

Оваа компанија може да се опише со само еден збор - Генијално!

5 проблеми кои можат да ги предизвикаат високите штикли

Плускавци, болки и рани на стапалата се проблеми со кои се соочува секоја сопственичка на високи потпетици. Еве како да го лоцирате предизвикувачот на болката и предлог-решение како да се ослободите од неа.