Принцот Алберт од Монако ќе јаде мусли Виталиа

Покрај многубројните држави во кои извезува македонската производна компанија Виталиа од декември 2017 година започна со извоз и во кнежевството Монако.
Датум: 05 дек 2017
, Автор:

Роденденски подарок од Виталиа за децата од домот 11 Октомври

Овој пат компанијата приреди забавно и едукативно предавање на кое дечињата уживаа во забавата, се едуцираа на тема здрава исхрана, здрави навики и секако ја дегустираа целата палета производи на Виталиа.
Датум: 11 ное 2013
, Автор: