Колекција од бајките – Ели Сааб есен/зима 2014

Овие фустани од високата мода се остварување на соништата за многу жени и идни невести кои доволно е само еднаш да ги погледнат за да се заљубат во нив.

Валентино – Колекција „Haute Couture“ пролет/лето 2014

Погледнете како оваа колекција изгледаше на модната писта во Париз.

Зухаир Мурад – Колекција „Haute Couture“ пролет 2014

„Не се сеќавам на ниту еден ден во мојот живот кога не сум држел молив во мојата рака.“ - Зухаир Мурад

Ели Сааб – Колекција „Haute Couture“ пролет/лето 2013

Ели Сааб повторно нè изненадува со одлична нова колекција за висока мода.

Ели Сааб – безвремена елеганција

Либанскиот дизајнер Ели Сааб веќе одамна е водечко име во високата мода на Блискиот Исток, каде што неговите романтични и украсени со кристали наметки, ги привлекле принцезите во неговото ателје во Бејрут...
Датум: 03 јан 2012
, Автор: