Вип – официјален партнер на 18. издание на Скопски филмски фестивал

Докажан како поддржувач на вистинските вредности, Вип оператор е официјален партнер на осумнаесеттото издание на Скопскиот филмски фестивал, којшто годинава ќе се одржува во периодот од 17-ти до 24-ти април во Скопје.
Датум: 16 апр 2015
, Автор:

Потпишан Договорот за спојување помеѓу ОНЕ и ВИП Скопје

ОНЕ ДООЕЛ Скопје, членка на Телеком Словеније Групацијата потпиша Договор за спојување со ВИП оператор ДООЕЛ Скопје.
Датум: 30 дек 2014
, Автор:

ВИП во нашиот град

ТАА - добар „lo“, беспрекорна шминка, поглед фатален, тело извајано, косата паѓа по раменици, солариум, фитнес, сауна, силикони... ТОЈ - добар „lo“, јак парфем, обликувано тело, продорен поглед, средена коса, бели заби...
Датум: 20 ное 2011
, Автор: