Секој лик од Вини Пу претставува ментална болест

Додека сте биле мали, веројатно овие приказни ви изгледале случајни и спонтани. Но, знаевте ли дека секој лик претставува различно ментално нарушување?
Датум: 08 Feb 2018

Мудрости за животот од мечето Вини Пу

Мудростите од Вини Пу ќе ве расположат и ќе ви помогнат со насмевка да го поминете остатокот од денот.
Датум: 12 Aug 2013
, Автор: