Изненадувачки факт: Кое е највалканото место во тоалетот?

Тоалетната шолја не е местото во тоалетот каде што се собираат најмногу бактерии.

19 чудни моменти во тоалети кои никој не може да ги објасни

Обидете се да ги објасните овие фотографии!

Културно куче кое знае да користи веце шолја

Ако имате куче и сте ја почувствувале маката на свој грб, да го изнесувате секоја вечер надвор по нужда после полноќ, ве уверуваме дека после видеово ќе ви стане уште потешко. :)