Урнебесни „веренички фотки“ ни покажуваат колку глупаво изгледаат овие објави на Фејсбук

Кога станува збор за некаков вид прослава, особено за веридба, многумина решаваат да го споделат тоа на Фејсбук со своите пријатели, најмногу за да соберат што е можно повеќе лајкови и да привлечат што повеќе внимание.

7 нешта што никој не ви ги кажува за веридбата

Изговарањето на зборовите „вереник“ и „вереница“ ќе ви звучи многу чудно

3 разговори кои треба да ги направите со вашата љубов пред веридбата

Со нивна помош, вие можете да откриете дали размислувате во истата насока за вашата врска.

Веридби како од бајките и покрај лошите временски услови

Магични фотографии кои ја слават љубовта и покрај лошите временски услови.

10 уникатни и необични идеи за фотографии со кои ќе ја овековечите вашата веридба

Направете ја најслатката, најсмелата и најкреативната фотосесија за веридбата која во целост ќе ја отсликува реалноста.

25 убави веренички прстени

Погледнете ја оваа колекција од 25 веренички прстени кои не чинат повеќе од 5.000 денари, а се навистина многу убави...

Рекреирале постери од филмови и ТВ серии за најава на нивната свадба

Кога Џошуа Ватсон и Рејчел Ватсон се вериле, сакале да направат интересна фотосесија за најава на нивната свадба.

Романтична свадбена фотосесија сместена во 20-тите

Љубовта е безвремена, таа е сеќавање за вчера, среќа за денес и ветување за утре. А оваа фотосесија го прикажува токму тоа.

Вереничка фотосесија под ѕвездено небо

Уникатна и романтична фотосесија во дивината...

Прекрасни свадбени фотосесии во Њујорк

Фотограф ги носи двојките на прошетка низ најавтентичните делови на градот и им прави прекрасни свадбени или веренички фотографии.

Зомби напад во фотосесија за веридба

Juliana Sunmi Park и Benjamin Jinsuk Lee наместо да се трудат да бидат слатки и романтични на фотографиите од нивната веридба, тие решиле да бидат креативни и во нив да вклучат едно морничаво зомби. :)