Животното мото на хороскопските знаци

Со помош на овој кус астро-водич дознајте зошто нечии туѓи постапки можат тотално да ве извадат од такт, иако за други луѓе тие не претставуваат ништо лошо.
Датум: 12 Jan 2014
, Автор:

За важните работи има начин…

Мисла на денот со шолја кафе...
Датум: 29 Apr 2013
, Автор: