Жежок летен тренд: Големо враќање на бразлетните за глужд

После неколку години мирување, на големата врата се враќаат бразлетните за глужд.

Бразлетни во бохо стил – Совршен аксесоар за ова лето

Оваа година масивните бразлетни во боемиски стил заземаа голем замав, а мора да признаеме и дека навистина изгледаат прекрасно.