Летен тренд: Станете сирени со океански бранови во косата

Дали сте подготвени да експериментирате со вашата коса и да ги пренесете морските бранови во неа?

8 работи што секоја русокоса треба да ги знае: Заштитете ја косата од сонце, хлор и топлина!

Без разлика дали сте природна или фарбана русокоса, овие 8 совети ќе ви помогнат вашата коса да изгледа совршено.