Митот за биолошкиот часовник на жените

Поради информациите кои ги читаме во медиумите, ќе помислиме дека биолошкиот часовник е нешто кое го имаат само жените.
Датум: 17 May 2017

Кинески биолошки часовник открива кој орган не ви работи добро

Дознајте во каква состојба е вашиот организам!

5 најчести причини поради кои жените не сакаат да имаат деца

Кои се причините поради кои одредени жени не сакаат да имаат деца?

20 очигледни знаци дека сè уште не сте подготвени за бебе

Биолошки часовник? Не, вие не го чувствувате неговото отчукување. Барем сè уште не.

Како отчукува биолошкиот часовник кај жената?

Квалитетот на јајце-клетките со годините се намалува, па така и веројатноста за природно оплодување е помала, додека се зголемува ризикот од губење на детето. Но, покрај возраста на мајката, битни се и годините на таткото.
Датум: 07 Feb 2014
, Автор: