Колкава е веројатноста да се смирите со поранешниот партнер според хороскопскиот знак?

Секој од нас се нашол на раскрсница прашувајќи се дали некоја врска би успеала доколку ѝ дадеме втора шанса...

10 безопасни работи што сите девојки ги прават за да предизвикаат љубомора кај бившите

Преболувањето вклучува правење работи кои ќе ги потсетат поранешните партнери на она што го изгубиле.

Едноставна психолошка техника која ќе ви помогне да се одљубите од некого

Психологот Џон Алекс Кларк ја открил техниката што ќе ви помогне да го одљубите оној кој ви го скршил срцето.

Студиите покажуваат дека психопатите се оние кои најчесто остануваат пријатели со бившите

Колку и да ви звучи убаво и зрело пријателството со бившите партнер или партнерка, ретко кој успеал да одржи добар пријателски однос без скриени агенди.

7 паметни работи што можете да ги направте наместо да му напишете порака на бившото момче

Знаеме дека ве фаќа „криза“ и дека морате да му го слушнете гласот или да видите порака од него...

Неколку причини поради кои треба да им бидеме благодарни на нашите бивши

Минатите љубовни врски носат големи лекции за иднината!

Отсега Фејсбук ви дозволува целосно да ги избришете бившите од вашиот тајмлајн

Нова низа алатки кои ви дозволуваат да го контролирате начинот на интеракција со бившите партнери.

6 видови бивши кои секоја жена барем еднаш ќе ги сретне во својот живот

Некои ќе останат засекогаш покрај нив, додека пак другите едвај ќе ги помнат...

Зошто не треба да ѝ дадете втора шанса на бившата љубов?

Сигурни сме дека и вие сте се нашле во ваква ситуација, враќајќи се постојано на стариот живот, барајќи уште шанса со ветување дека овој пат нештата ќе бидат различни.

Минатото ќе ви тропне на врата: 3 хороскопски знаци чија бивша љубов ќе им се врати во животот

Доколку сте помислиле дека сте избегале од минатото, подгответе се за спротивното бидејќи неколку непланирани средби можат да ве навратат на стари спомени.

8 причини кои дефинитивно ќе ве убедат да останете пријатели со бившиот партнер

На крајот од раскинувањето си рековте „Ајде да останеме пријатели“. Сега сфаќате и согледувате дека тоа воопшто не било лоша идеја...

Како вистински да го преболите бившиот партнер?

Наместо најдобар пријател да ви станат самотијата, пуканките и романтичните филмови со среќен крај, послушајте ги следниве неколку совети и дадете си себеси втора шанса.
12