Соочување со одбивање: 6 изненадувачки придобивки од ова искуство

Ако сте од оние кои се обидуваат да пробат речиси сè, сигурно сте се соочиле со одредено одбивање.

10 моќни причини зошто веднаш да се напиете шот текила

Алкохолот во принцип е штетен за човечкиот организам. Но, мали количини текила можат да направат чуда за организмот и дури да решат многу проблеми.
Датум: 03 Jul 2015

10 правила за пријателите со бенефиции

Ако ги следите овие 10 правила, вашиот летен флерт ќе е успешен, а вие нема да завршите на каучот, со чаша вино, чоколадо и пакетче шамичиња до вас.
Датум: 05 Aug 2014

7 причини зошто не смеете да го прескокнете одморот оваа година

Земањето одмор има безброј бенефиции како по вашето здравје така и по вашата продуктивност. Еве зошто не смеете да го прескокнете одморот оваа година.
Датум: 02 Jul 2014
, Автор:

Пријателството со бенефиции – добро или лошо?

Дали одобрувате пријателство „зачинето“ со повеќе забава? Зошто и како оваа појава стана толку популарна?
Датум: 09 Mar 2012
, Автор: