15 нешта кои ќе ги разберат само децата родени во деведесеттите години (од 19-от век)

Безгрижноста на тие убави времиња кога по цели денови можевте да трчате по ширните ливади и да дишете чист воздух од изгрејсонце до зајдисонце.
Датум: 16 мар 2016

Фотограф од Јамајка прави неверојатни фотографии во кои може да се забележи невиноста на детството

Децата живеат живот кој вреди и токму тоа треба да се стремиме сите ние да го правиме: да живееме, да љубиме и да се смееме.

Ви недостига ли летото?

Ако ви недостига летото, погледнете го ова видео и фотографиите и земете си мала пауза од зимата.

Животот е бајка

Фотографиите на Ал Магнус делуваат како да раскажуваат некој сон, некоја бајка и ја прикажуваат убавината на животот од перспективата на детската безгрижност.
Датум: 08 мар 2011
, Автор: