Филм: Смрт на човек од Балканот (Smrt coveka na Balkanu)

Црна српска комедија која ја става под лупа нашата „балканштина“

Летни музички фестивали на Балканот во 2012

Кои се најинтересните летни музички фестивали кои се одржуваат летово во нашето соседство?