Привлечноста не значи да бидете убави, туку да бидете свои и да се прифатите во целост

Можете да ја откриете тајната на привлечноста доколку станете свесни за своите мисли и емоции и се прифатите онакви какви што сте.

Нешта кои ги прават мажите неодоливо привлечни

Факт е дека без нив не сакаме. Вистинските мажи прават да се чувствуваме убаво и сигурно, а која жена не би сакала да се чувствува така?
Датум: 18 Dec 2014

Како да изгледате поинтелигентно?

Сакате да го смените впечатокот кој им го оставате на луѓето и да изгледате поинтелигентно?

Девојките на агентот 007 – Џејмс Бонд

Бонд девојките се атрактивни и убави, познати по нивниот впечатлив изглед. Тие се менуваат скоро во секое продолжение на филмот, за разлика од актерите кои го толкуваат Бонд...
Датум: 13 Mar 2012
, Автор: