BLOOM 2016: Нова колекција венчаници инспирарни од цвеќињата од Антонија Ристовска

Дизајнерката која твори повеќе од 20 години на македонската модна сцена, од оваа сезона го формира подбрендот Антонија Ристовска BRIDE кој ќе биде посветен само на идните невести.
Датум: 04 Mar 2016
, Автор:

Фотосесија за новата колекција „Инстинкт“ на Антонија Ристовска

Антонија Ристовска ги објави фотографиите од фотосесијата за новата колекција есен/зима 2013/14 „Инстинкт“ која што беше промовирана на Модниот викенд Скопје.
Датум: 11 Dec 2013
, Автор: