Креативна амбалажа што го покажува негативното влијание на цигарите врз вашите заби

Ефектите од пушењето се сериозни и тие може да нанесат штета речиси на секој орган во телото.

Погледнувајте го знакот на дното на амбалажата! Дознајте која пластика ве труе!

Секоја пластична амбалажа не е наменета за повеќекратна употреба. Некои шишиња треба да се употребат еднаш и потоа да се фрлат.
Датум: 23 Apr 2015
, Автор:

5 кујнски трикови кои ќе ви го променат секојдневното искуство

Дали губите премногу време готвејќи? Можеби овие неколку трикови можат да го променат тоа.
Датум: 07 Oct 2014
, Автор:

Интересни илустрации инспирирани од старите реклами

Серија илустрации инспирирана од старите реклами и амбалажи на производите од 50-тите години на минатиот век...

Креативни пакувања – мамка за купувачите

Амбалажа за 100 отсто зголемена продажба:)
Датум: 26 Sep 2012
, Автор:

Како да ги читате нутриционистичките факти на амбалажата од производите?

Иако најдобар начин да се контролира внесувањето храна во организмот е читањето на нутриционистичките факти напишани на амбалажата од производот, сепак ретко кој го прави тоа.

Врвно дизајнирани амбалажи на продукти

Ова се примери за оригинално замислени амбалажи на продукти, кои сигурно успеале да им донесат многу добар профит на компаниите.

Прекрасно дизајнирани шишиња за вотка

За да правиме разлика помеѓу многуте различни брендови вотка на пазарот, производителите се трудат да бидат креативни во дизајнирањето уникатни и креативни шишиња за кои се фрлаат големи пари.
Датум: 12 Aug 2011
, Автор:

Првите шишиња на Кока-кола

Компанијата „Кока-кола“ го прослави својот 125-ти роденден, со пуштање во продажба на неколку од најстарите Кока-кола шишиња. Најстарото е од 1899 година...

Газирани пијалаци со марихуана

Седите во кафуле, не ви текнува што сакате да се напиете, кога, келнерот ви вели дека на менито имаат нова понуда на пијалаци кои го подигнуваат расположението...
Датум: 13 May 2011
, Автор:

Новите шишиња на „Smirnoff“ во овошна обвивка

Тие како инспирација го искористиле надворешниот изглед на овошјата според кои е создаден вкусот на пијалакот, односно употребиле кора од зелен лимон, јагоди и плод од пасифлора.

Креативни шишиња за Кока-кола

Кока-кола е бренд кој отсекогаш бил инспиративен за артистите. Пример за тоа се овие ограничени изданија на амбалажи за Кока-кола шишенца и лименки, дела на познатите светски дизајнери.
Датум: 02 Apr 2011
, Автор: