10 цитати од Агата Кристи

Дамата Агата Кристи е една од најпознатите писателки на криминалистички новели...
Датум: 17 дек 2015

Љубовни цитати од славните личности

Кога станува збор за љубовта, секој има свое мислење. Прочитајте што велат славните личности на оваа тема.
Датум: 03 авг 2012