Еуролинк воведува иновативна можност за клиентите: Прва мобилна апликација за осигурување на македонскиот пазар

Еуролинк осигурување сега на своите клиенти им овозможува брзо и лесно купување и плаќање полиси, пријавување евентуални штети, информации за услугите и понудите и кога се во движење.
Датум: 18 мај 2017
, Автор: