Гранд кафе ги додели првите четири награди од по 50.000 денари

Во тек е големата наградна игра на Гранд Голд и Гранд Арома „Отвори и кеш освој!“ и веќе се доделени првите 50.000 денари на четворица љубители на ова кафе.
Датум: 12 окт 2017
, Автор: