Кој училиштен предмет сметате дека би требало да се воведе како задолжителен?

 • Комуникациски вештини (46%, 79 Гласови)
 • Готвење (22%, 37 Гласови)
 • Театарска уметност (16%, 28 Гласови)
 • Јога (16%, 27 Гласови)

Гласале: 171

Start Date: 2 October 2017 @ 12:14
End Date: No Expiry

Дали вие би ѝ дозволиле на вашата ќерка да ја избричи главата?

 • Не (52%, 203 Гласови)
 • Да (48%, 184 Гласови)

Гласале: 387

Start Date: 20 May 2015 @ 21:29
End Date: No Expiry

Која ви се допаѓа најмногу?

 • Џенлет Јолоренсон (57%, 322 Гласови)
 • Скарлет Јохансон (30%, 170 Гласови)
 • Џенифер Лоренс (13%, 74 Гласови)

Гласале: 566

Start Date: 21 August 2014 @ 03:05
End Date: No Expiry

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на Кафе пауза?

 • Стариот беше подобар (48%, 1,097 Гласови)
 • Да, одличен е (32%, 734 Гласови)
 • Добар е, не е лош (20%, 455 Гласови)

Гласале: 2,286

Start Date: 13 November 2013 @ 22:38
End Date: No Expiry

Дали на Кафе пауза му треба редизајн?

 • Да (46%, 1,655 Гласови)
 • Не (34%, 1,210 Гласови)
 • Сеедно (20%, 700 Гласови)

Гласале: 3,565

Start Date: 4 September 2013 @ 13:45
End Date: No Expiry

 Page 1 of 4  1  2  3  4  »