Занимливости

Трик со кој ќе го спречите замаглувањето на стаклата во автомобилот

Стаклата на автомобилите се замаглуваат од внатрешната страна поради влагата која се создава внатре и нема од каде да излезе надвор. Затоа ви треба нешто што ќе може да ја апсорбира.

Живот

Храна која ќе ви помогне да забремените

Жените кои внесуваат доволно од овој минерал во својот организам во поголем број случаи полесно остануваат бремени од оние кои не го внесуваат доволно.
Датум: 22 дек 2014
, Автор:

Музика

15 неверојатни ефекти на музиката што влијаат на вашето здравје

Многу луѓе не знаат дека музиката покрај тоа што носи радост, исто така влијае и на подобрување на здравјето, што научниците го имаат докажано преку низа истражувања.
Датум: 18 ное 2014
, Автор: