Со симболичен марш по улиците на Скопје, на 28-ми мај 2011 година, Македонија ќе потсети дека е дел од големото светско семејство на борци против ракот на дојката. Напред розово 2011Борбата против ракот на дојката е премногу важна за секого од нас за да им ја препуштиме на другите. Затоа бидете и вие дел од неа. Да им помогнеме на другите да ја победат!

Донирајте купувајќи розови производи и учествувајте во големата розова прошетка во градскиот парк во Скопје.