Наградна игра: 5 кафиња од КарамелоПосебно кафе за посебни луѓе… вистинските љубители веќе знаат каде да го најдат. Се разбира, во Карамело. Токму затоа, денес ви овозможуваме да станете добитник на едно кафе по ваш избор.

Сè што треба да направите е да го оставите вашето име и презиме како коментар на оваа страница. Наградната игра ќе трае точно еден час, од 12 до 13 часот. По нејзиниот истек, ќе ги прогласиме петте најбрзи како добитници, кои ќе можат да си ја подигнат наградата до среда, 25 мај.

Иако овој пијалак со волшебно дејство најмногу ни треба во текот на денот, вашето Карамело-кафе можете да го подигнете до 21 часот, секој работен ден, вклучително и сабота, со документ за лична идентификација.

Побрзајте! Не пропуштајте го вистинското време и место за кафе пауза.

————————————————————————————————————————————————–

Наградната игра заврши. Петте добитници се:

  • Томе Пејоски
  • Дарко Кузмановски
  • Маја Цветковска
  • Маја Марковиќ
  • Анастасија Секулова

Ви честитаме! На здравје кафе!