Кафе-позадина за вашиот десктоп #15

Празниците официјално завршија. Расчистете сè што остана нерасчистено од лани и направете си уредна околина за работа за оваа година. Оваа црно-бела позадина е одличен избор за поставување на десктопот на вашиот работен компјутер.

Инспиративна и уметничка, на оваа позадина можете да ги поставувате иконите на креативен начин, притоа вашиот десктоп секогаш ќе делува уредно и стилски.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #15

Кликнете на сликата за да ја видите во оригиналната големина (1152×864) и преземете ја за да ја поставите на вашиот десктоп.

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар