Избор: Љубезност или правичност?

„Ако треба да изберете дали да бидете љубезни или да бидете во право, изберете ја љубезноста и секогаш ќе бидете во право.“

Избор: љубезност или правичност?


За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар