ГрабниПопуст - Заедно добиваме повеќеОсобено задоволство ни претставува да Ви го презентираме брендот ГрабниПопуст, кој во иднина често ќе биде тема на утринското кафе, заедничките ручеци, ноќните забави во Вашиот град.

Импресионирани од идејата за колективната куповна моќ, создадена е платформа која ги обединува индивидуалните купувачи во неверојатно моќна целина способна да ги намалува цените во градот и до 90%! Мотото „Заедно добиваме повеќе“ има цел заедно да го почувствуваме најдоброто од нашиот град по неверојатно ниска цена. Понудите на www.grabnipopust.mk, 4 месеци се едни од најатрактивните во градот.

Најзабавното место во градот ГрабниПопуст заедно со Агенцијата за млади Јупитер доделуваат апартмани на Крф до 6 лица! Сè што треба да направите е да бидете дел од Наградната игра Мис Лето 2011.ГрабниПопуст - Заедно добиваме повеќеGrabniPopust.mk е веб-сајт кој на посетителите им нуди иновативен и „smart“ начин на купување, односно групно штедење при купувањето. Идејата на брендот е нудење на продукти и услуги како што се салони за убавина, cпа-центри, елитни ресторани, аранжмани по специјални и уникатни цени.

ГрабниПопуст е максимално кориснички ориентиран – се обидува кон своите клиенти да се однесува на начин каков што би сакале фирмите да се однесуваат кон нив. Нудат попусти кои сите сакаме да ги користиме како што се: Вежбајте Аеробик/Пилатес/Латино, рекреативно изиграјте некој тениски меч, опуштете се на Лезет-перница и тоа по најниски цени во градот, а за возврат фирмите добиваат масовен прилив на нови клиенти.

Специјалните понуди траат по неколку денови. Не пропуштајте ги, повелете на www.grabnipopust.mk.