Оваа пролет, совршено дополнување на секојдневниот изглед и најмодерен додаток секако се безвременските рачни часовници и брендираниот накит.Часовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледДневните, но и вечерни комбинации совршено се дополнуваат со аксесоари од разни големини, бои, дизајн, изработени според највисок светски квалитет.Часовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледВо Македонија единственото место на кое може да се најдат часовници и накит од најпознатите светски брендови како што се „Guess“, „Just Cavalli“, „Sector no Limits“, „Esprit“, „Jacques Lemans“, „Cerruti 1881“, како и „Casio“ со своите подбрендови „Edifice“, „G-Shock“, „ProTrek“ и „Baby-G“ се добро познатите продавници за часовници „Мy Time“.Часовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледЧасовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледСтручните лица од „My Time“ даваат предлог какви часовници и накит да одберете за вашите пролетни и летни комбинации. Продавниците „My Time“ се наоѓаат во Градскиот Трговски Центар (ГТЦ), Рамстор и Skopje City Mall. За повеќе информации посетете го нивниот веб-сајт и следете ги на Фејсбук.

Часовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледЧасовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледЧасовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледЧасовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледЧасовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледЧасовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изгледЧасовник, совршено дополнување на секојдневниот пролетен изглед