Отворен разговор со Миа Костова: Самохраните мајки денес се херои, а не нешто лошо или неморално!

Секогаш провокативна и отворена, Миа никогаш не криела ништо од никого и секогаш искрено зборувала за сите нејзини успеси и падови во животот.

23-годишна мајка добила коментари дека нејзините стрии се одвратни, но нејзиниот одговор е за почит!

Дорин се помирила со промените и се надевала дека нејзината постапка ќе ги охрабри жените кои минуваа низ истото.

Моќен одговор на покрупна жена која добила коментари дека не го заслужува нејзиниот згоден сопруг

Прочитајте ја целосната порака на Џена која ќе ви докаже дека има многу поважни работи од изгледот кога станува збор за љубовта...

Фотографии што ќе ви ја вратат вербата во човештвото

Следниве фотографии се вистински примери на искрена несебичност.

25 морничави искуства со парализа во сон

Неколку луѓе решиле да ги споделат своите приказни. Па, ако вечерва не планирате да спиете, прочитајте ги најморничавите искуства од ова нарушување.

Неверојатни фотографии: Оваа жена активно учествувала во нејзиното породување со царски рез

Оваа супержена сакала да биде целосно вклучена во нејзиното трето породување по компликациите што ги имала со претходните.

Битката на Алекс Ристовски: Не се чувствувам безбедно да живеам во Македонија како транс лице

Алекс ни ја раскажа неговата приказна и ни откри како изгледа животот на едно трансродово лице во земја со застарена сфаќања како што е Македонија...

Моќта на судбината: Патиштата на овие сопружници се вкрстиле 11 години пред да се сретнат!

Пријателите на парот ја толкуваат оваа фотографија како знак дека им било судено да завршат заедно.

Вистински приказни кои докажуваат дека не ви е потребен суперхерој кога имате татко

За да се потсетите колку е добро да имате татко покрај вас, прочитајте ги овие прекрасни приказни за неверојатните мажи кои гордо ја носат оваа титула.

10 катастрофални грешки направени за време на операции

Знаеме дека во медицината нема простор за грешки, но како што ќе откриете во продолжение, грешките се случуваат навистина често.

8-годишно девојче добило награда за нуклеарна наука

8-годишната Сочил ја добила Женската награда од Институтот за нуклеарна наука за нејзините научни достигнувања.

10 мистериозни исчезнувања на голем број патници

Сигурно имате слушнато за чудни исчезнувања на луѓе од авиони и бродови. Но, понекогаш се случува да исчезнат и целите авиони и бродови.