Би му дозволиле ли на вашето дете да си игра со барбика доилка?

Овие кукли помагаат да се нормализира сфаќањето за доењето кај многу млади девојки.

19 работи од домаќинството за кои не знаевте дека имаат рок на траење

Ве советуваме да започнете да ги проверувате датумите на истекување на одредени работи... и не само на работите од вашиот фрижидер!

Што ќе се смени во вашиот живот кога ќе почнете живеете во странство?

Секое ново искуство, дури и да не трае долго, може да ви го промени животот на подобро.

Поучна приказна: Мрзливиот земјоделец

Бог им помага само на оние кои самите си помагаат.

Сите тајни на пластичните хирурзи: „Понекогаш мислиме дека сте луди!“

Колкупати досега сте се запрашале дали естетската хирургија е навистина делотворна? Одговорите ви ги даваат експерите од оваа професија!

Извонредниот одговор на Стенли Кјубрик на прашањето: „Вреди ли да се живее?“

Прочитајте го неговиот одговор што ќе ви помогне да ја согледате светлата страна на работите и ќе ви овозможи излез од егзистенцијалната криза...

Пред 6.000 години дождовно подрачје, а денес сува пустина: Што навистина се случило со Сахара?

Дали можете да замислите дека на местото на едно од најсушните делови на Земјата, некогаш имало прашума со бујна вегетација и обилни дождови?

Тајната на среќата: Секој ден наоѓајте време за да ја изразите вашата креативност

Според едно неодамнешно истражување, учеството во креативни активности придонесува за развој на позитивните емоции, психичкото здравје и животниот напредок.

Поучна приказна: Слепиот човек и неговиот натпис

Променете ја стратегијата и забележете ги резултатите!

Како изгледаат сопругите на најбогатите мажи во светот?

Луѓето честопати мислат дека сопругите на милијардерите се разгалени супермодели...