Заоблена перспектива

Фотографот Матијас Хакер прави „свиени“ фотографии. Еве неколку делови од Земјината топка прикажани со нивните најубави криви линии…Заоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспективаЗаоблена перспектива

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар