Пријателски настроен часовник

Индустриските дизајнери секојдневно се обидуваат да ни го направат животот полесен за живеење преку креирање на нови, инвентивни часовници. Во денешно време, нивната магија не е само во покажување на точното време.

„Friendly Clock” е часовник креиран од рускиот дизајнер Максим Максимов. Овој часовник е посебен бидејќи го покажува вашиот дневен распоред кој се менува со изминувањето на часовите, според вашата дневна рутина. Сè што вие треба да направите е да го прилагодите часовникот според вашата дневна рутина и тој ќе ве потсетува што треба да направите во точно определеното време.Пријателски настроен часовникПријателски настроен часовникПријателски настроен часовникПријателски настроен часовникПријателски настроен часовник

За авторот

Поврзани содржини

  1. МД Reply

    21:00 TIME PORN

    Барем според сликата 😀

Остави коментар