Пат околу светот низ живописни фотографии

Кога не учи медицинска невронаука, корисникот на онлајн-заедницата DeviantArt, Inviv0 патува ширум светот за да направи прекрасни, живописни фотографии. Тој создава богати сцени, во кои улиците, зградите, реките, бродовите и зајдисонцата се трансформирани во невообичаени, колоритни и надреални композиции.

Пат околу светот низ живописни фотографии

Со малку обработка во Фотошоп и во Лајтрум, тој ги трансформира секојдневните сцени во некои нови реалности, исполнети со интригантни линии, композиции и шари. Берлинскиот фотограф документирал прекрасни пејзажи на разни локации, вклучително во Мароко, Италија, Германија, Холандија, Тајланд и Амстердам. Инспиративните сцени на овој фотограф создаваат нова перцепција за светот, која нè тера да си ги спакуваме торбите и да тргнеме на истражувачко патување низ светот.

Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии Пат околу светот низ живописни фотографии

За авторот
Љубопитна новинарка и маркетерка со истражувачки дух, која е во вечна потрага по доза креативност. Животно мото ѝ е дека без утринско кафе, испеана песна и барем малку возбуда не треба да ѝ помине ниту еден ден. Се релаксира со фина музика, длабок филм, астрологија или прошетка во природа во добро друштво. Неостварен сон - да го прошета светот.

Поврзани содржини

Остави коментар