Моќни илустрации од јапонски артист што ќе ве замислат за животот

Една слика вреди илјада зборови… барем така се чувствуваат луѓето што ги гледаат илустрациите на мистериозните јапонски артист што во светот на Интернетот е познат како Avogado6. Илустраторот не споделува многу лични детали за својот живот. Според неговиот профил на Твитер, тој е обичен човек што сака хемија. Но, ако ги погледнете неговите дела ќе сфатите дека тие се многу повеќе од обични. Тој успева да создаде сентиментални, живописни слики што предизвикуваат емоции кои се тешки за опишување со зборови. Погледнете и самите…

(1) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (2) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (3) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (4) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (5) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (6) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (7) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (8) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (9) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (10) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (11) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (12) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (13) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (14) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk (15) mokjni-ilustracii-od-japonski-artist-shto-kje-ve-zamislat-za-zhivotot-www.kafepauza.mk

Погледнете ги и овие интересни илустрации што ја отсликуваат реалноста на современото општество…


За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар