Мајка од Јапонија го фотографира својот неверојатен живот со близнаци и тројка!

Да се има 5 деца е навистина тешко, но работите стануваат малку покомплицирани кога тие 5 деца се всушност пар близнаци и една тројка. Сепак, ако ја прашате оваа мајка од Јапонија да го опише својот живот со 4-годишните тројки и 6-годишните близнаци со само два збора, таа ќе ви одговори: „Организиран хаос“! Погледнете ги неодоливите фотографии од нивниот живот што ќе ве стопат!

(1) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk (2) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk (3) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk (4) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk (5) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk(6) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk(7) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk(8) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk (9) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk (10) majka-od-japonija-go-fotografira-svojot-neverojaten-zhivot-so-bliznaci-i-trojka-www.kafepauza.mk

Продолжува на следната страница


За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар